Baner ze zdjęciem biblioteki

Strawność składników węglowodanowych i poziom lotnych kwasów tłuszczowych w żwaczu w zależności od źrodła azotu i stosunku pasz treściwych do objętościowych w dawkach pokarmowych owiec = Digestibility of carbohydrate components and level of volatile fatty acids in the rumen according to nitrogen source and the ralation of concentrates to bulky feed in sheep food rations / Katarzyna Krawczyk.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English, Russian Series: Wydawnictwa Własne - Instytut Zootechniki ; nr 347Publication details: Warszawa : Państwowe Wydaw. Rolnicze i Leśne, 1974.Description: 45 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
NUKAT: xx002752488Inne nry kontrolne: (OCoLC)829772659 Other title:
  • Digestibility of carbohydrate components and level of volatile fatty acids in the rumen according to nitrogen source and the ralation of concentrates to bulky feed in sheep food rations
  • Perevarivaemost' uglevodnyh èlementov i uroven' letučih žirnyh kislot v rubce v zavisimosti ot istčinka azota i otnošeniâ koncentratov kormov k ob''emnym v kormovyh racionah ovec [Other title]
Subject(s): Dissertation note: Praca przedstawiona Radzie Naukowej Instytutu Zootechniki w Krakowie dla uzyskania stopnia doktora nauk rolniczych.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 163026 (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000123455
Total holds: 0

Praca przedstawiona Radzie Naukowej Instytutu Zootechniki w Krakowie dla uzyskania stopnia doktora nauk rolniczych.

Bibliogr. s. 41-45.

Streszcz. ang., ros.

Krawczyk, Katarzyna
Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne.