Materiały do ćwiczeń z mechanizacji i podstaw automatyzacji procesów produkcyjnych w przemyśle spożywczym. Cz. 1 / Jerzy Hajduk [et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 105532 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | 1 | Available | 1000126522 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 105533 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | 3 | Available | 1000126523 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. s. 173.
Skrypt jest przeznaczony dla studentów IV roku Wydziału Technologii Żywności.