Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Ocena ryzyka zdrowotnego w zakładach gastronomicznych na wybranych przykładach / Ewa Barbara Czarniecka-Skubina.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Serie: Rozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; 415Szczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013.Opis: 247 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788375834406
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 153849 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000125352
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. [217]-241.

Streszcz. ang.

Czarniecka-Skubina, Ewa.
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 163390292