Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Zarys techniki suszenia i konserwowania warzyw / Andrzej Mering.

Autor: Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa [etc.] : nakł. Gebethnera i Wolffa, 1922.Opis: [8], 132 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Uwagi Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 46925 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. 1000157643
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 167439 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 2 Dostępny 1000144167
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 105756 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000126626
Liczba zamówień: 0

Na s. tyt.: z 48 rycinami.

Bibliogr. s. [5].

Mering, Andrzej
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 101658697
  • Zawód: Nauczyciele.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 96012934

  • Zawód: Nauczyciele akademiccy.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050877