Zarys techniki suszenia i konserwowania warzyw / Andrzej Mering.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Uwagi | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 46925 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL | Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. | 1000157643 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 167439 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Dostępny | 1000144167 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 105756 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000126626 |
Liczba zamówień: 0
Na s. tyt.: z 48 rycinami.
Bibliogr. s. [5].