Annals of Warsaw Agricultural University SGGW-AR. Food Technology and Nutrition.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 0208-5755
- Food Technology and Nutrition [Tytuł częściowy]
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Nr tomu/części | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 50777 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | No. 15 (1984) | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 50777 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | No. 16 (1984) | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 50777 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | No. 17 (1987) | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 50777 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | No. 18 (1989) | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 50777 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | No. 19 (1991) | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 50777 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | No. 20 (1993) | Nie wypożycza się |
Liczba zamówień: 0
Przeglądanie Biblioteka Główna URK półki, Lokalizacja półki: Magazyn WL Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Tekst w j. ang., streszcz. w j. pol.