Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Annals of Warsaw Agricultural University SGGW-AR. Food Technology and Nutrition.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: Wydawnictwo ciągłeWydawnictwo ciągłeJęzyk: angielski Język streszczenia: polski Szczegóły wydania: Warszawa : Wars. Agric. Univ. Press., 1984-1993.Opis: 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISSN:
  • 0208-5755
Inny tytuł:
  • Food Technology and Nutrition [Tytuł częściowy]
Tematy: Stanowi kontynuację: Zeszyty Naukowe Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego Akademii Rolniczej w Warszawie. Technologia Rolno-SpożywczaKontynuowany: Annals of Warsaw Agricultural University. Food Technology, Nutrition and Consumer Sciences
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Nr tomu/części Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Czasopisma Czasopisma Biblioteka Główna URK Magazyn WL 50777 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) No. 15 (1984) Nie wypożycza się
Czasopisma Czasopisma Biblioteka Główna URK Magazyn WL 50777 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) No. 16 (1984) Nie wypożycza się
Czasopisma Czasopisma Biblioteka Główna URK Magazyn WL 50777 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) No. 17 (1987) Nie wypożycza się
Czasopisma Czasopisma Biblioteka Główna URK Magazyn WL 50777 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) No. 18 (1989) Nie wypożycza się
Czasopisma Czasopisma Biblioteka Główna URK Magazyn WL 50777 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) No. 19 (1991) Nie wypożycza się
Czasopisma Czasopisma Biblioteka Główna URK Magazyn WL 50777 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) No. 20 (1993) Nie wypożycza się
Liczba zamówień: 0

Tekst w j. ang., streszcz. w j. pol.