Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Podstawy cieplnego utrwalania żywności / Zenon Ziemba.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English, Russian Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1980.Description: 417, [2] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8320401569
NUKAT: zz2005800416Inne nry kontrolne: (OCoLC)749792852 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 105786 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000117009
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 105785 II (Browse shelf(Opens below)) 2 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000117010
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Dla inżynierów technologów żywności, pracujących w zakładach produkujących konserwy, w organach kontroli jakości i zapleczu naukowym przemysłu żywnościowego. Może być wykorzystywana przez studentów wydziałów technologii żywności akademii rolniczych oraz wydziałów chemii żywności politechnik.

Streszcz. ang. i ros.