Podstawy cieplnego utrwalania żywności / Zenon Ziemba.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English, Russian Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1980.Description: 417, [2] s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8320401569
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 105786 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000117009 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 105785 II (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000117010 |
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla inżynierów technologów żywności, pracujących w zakładach produkujących konserwy, w organach kontroli jakości i zapleczu naukowym przemysłu żywnościowego. Może być wykorzystywana przez studentów wydziałów technologii żywności akademii rolniczych oraz wydziałów chemii żywności politechnik.
Streszcz. ang. i ros.
