Mleko i przetwory mleczne - Analiza sensoryczna - Część 1: Ogólne wytyczne rekrutacji, wyboru, szkolenia i monitorowania oceniających PN-ISO 22935-1 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788327509338
- PN-ISO 22935-1:2013-05
- Milk and milk products - Sensory analysis - Part 1: General guidance for the recruitment, selection, training and monitoring of assessors [Other title]
Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7926 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 1 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000126661 |
ICS 03.100.30; 67.100.01.
Zawiera tab.
Bibliogr. s. 24.
Wprowadza ISO 22935-1:2009, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 29 kwietnia 2013 r.
Wprowadza ISO 22935-1:2009, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 29 kwietnia 2013 r.