Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Die Extraktstoffe des Fleisches : chemische und sensorische Eigenschaften, physiologische Wirkungen, Verwendung, Untersuchung, Ersatzprodukte / von Heinz Sulser ; mit einem Geleitwort von K.-G. Bergner.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Stuttgart : Wissenschaftliche Verlagsgesellschaft mBH, 1978.Description: XII, 169 s. : il. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 380470560X
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Notes Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 99050 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. 1000117163
Total holds: 0

21 Abb., 34 Tab.

Bibliogr. s. 127-160. Indeks.