Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Mleko i przetwory mleczne - Analiza sensoryczna - Część 3: Wytyczne do oceny zgodności właściwości cech sensorycznych ze specyfikacjami produktu z zastosowaniem metody punktowej PN-ISO 22935-3 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2013.Description: 12, [2] s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788327513762
Other title:
  • PN-ISO 22935-3:2013-07
  • Milk and milk products - Sensory analysis - Part 3: Guidance on a method for evaluation of compliance with product specifications for sensory properties by scoring [Other title]
Total holds: 0

ICS 67.100.01; 67.240.

Zawiera tab.

Bibliogr. s. 12.

Wprowadza ISO 22935-3:2009, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 22 lipca 2013 r.

Wprowadza ISO 22935-3:2009, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 22 lipca 2013 r.

Polska.
Polska.