Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Zmiany jakościowe śliwek (Prunus domestica L.) podczas przechowywania i suszenia oraz ocena właściwości prozdrowotnych suszu / Dorota Walkowiak-Tomczak.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Rozprawy Naukowe - Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu ; 450Publication details: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2013.Description: 203 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788371606892
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 154085 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000125645
Total holds: 0

Bibliogr. s. 183-200.

Streszcz. ang.