Charakterystyka użytkowości mięsnej i jakości mięsa kozy karpackiej, objętej Programem ochrony zasobów genetycznych, na tle innych ras kóz hodowanych w kraju = Characteristics of meat performance and quality of meat from Carpathian goats enrolled in the genetic resources conservation programme, compared to other breeds of goats raised in Poland / Jacek Sikora.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788376072166
- Characteristics of meat performance and quality of meat from Carpathian goats enrolled in the genetic resources conservation programme, compared to other breeds of goats raised in Poland
- Czasopismo indeksowane przez bazę danych Polish Scientific Journals Contents - Agric&Biol.Sci.
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 154098 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000128096 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Na okł. wyłącznie tyt. serii.
Bibliogr. s. 71-80.
Czasopismo indeksowane przez bazę danych Polish Scientific Journals Contents - Agric&Biol.Sci.
Streszcz. ang.