Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Charakterystyka użytkowości mięsnej i jakości mięsa kozy karpackiej, objętej Programem ochrony zasobów genetycznych, na tle innych ras kóz hodowanych w kraju = Characteristics of meat performance and quality of meat from Carpathian goats enrolled in the genetic resources conservation programme, compared to other breeds of goats raised in Poland / Jacek Sikora.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Roczniki Naukowe Zootechniki. Monografie i Rozprawy ; 50Publication details: Kraków : Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 2013.Description: 84, [2] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788376072166
Other title:
  • Characteristics of meat performance and quality of meat from Carpathian goats enrolled in the genetic resources conservation programme, compared to other breeds of goats raised in Poland
Subject(s): Online resources: Available additional physical forms:
  • Czasopismo indeksowane przez bazę danych Polish Scientific Journals Contents - Agric&Biol.Sci.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 154098 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000128096
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
154095 II Właściwości fizykochemiczne i technologiczne mięsa świń ras polskiej białej zwisłouchej, duroc i pietrain oraz ich związek z poziomem umięśnienia i tempem wzrostu = Physicochemical and technological properties of meat from Polish Landrace, Duroc and Pietrain pigs and their relationship with degree of muscling and growth rate / 154096 II Polska owca górska odmiany barwnej - realizacja programu ochrony zasobów genetycznych, charakterystyka rasy oraz ocena jakości usyskanych produktów = Coloured Polish Mountain Sheep - imlementation of the genetic resources conservation programme, breed characteristics and assesment of product quality / 154097 II Oddziaływanie chowu świń na środowisko naturalne = The Influence of pig housing on environment / 154098 II Charakterystyka użytkowości mięsnej i jakości mięsa kozy karpackiej, objętej Programem ochrony zasobów genetycznych, na tle innych ras kóz hodowanych w kraju = Characteristics of meat performance and quality of meat from Carpathian goats enrolled in the genetic resources conservation programme, compared to other breeds of goats raised in Poland / 154099 II Analiza zmienności genetycznej kur szacowanej metodami genetyki ilościowej i molekularnej = Genetic variation in laying hens analyzed with quantitative and molecular genetic methods / 154100 II Żywienie zwierząt i paszoznawstwo. T. 3, Paszoznawstwo / 154101 II Mykobiota środowisk pomieszczeń szpitalnych z uwzględnieniem cytotoksyczności grzybów z rodzaju Aspergillus /

Na okł. wyłącznie tyt. serii.

Bibliogr. s. 71-80.

Czasopismo indeksowane przez bazę danych Polish Scientific Journals Contents - Agric&Biol.Sci.

Streszcz. ang.