Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Innowacyjność przemysłu spożywczego w Polsce : ocena, uwarunkowania, rozwój / Maria Magdalena Grzelak.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Publication details: Łódź : Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego, 2011.Edition: Wydanie IDescription: 262, [2] strony : ilustracje (w tym kolorowe) ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788375257090
Subject(s): Online resources: Available additional physical forms:
  • Dostępne również w formie elektronicznej.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 154152 II (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000128191
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mk 07 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000128182
Total holds: 0

Bibliografia na stronach 243-253.

Dostępne również w formie elektronicznej.

Streszczenie angielskie.

Grzelak, Maria Magdalena.
  • Field of activity: Ekonometria.
  • Associated group: Uniwersytet Łódzki. Wydział Ekonomiczno-Socjologiczny.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 97059950

  • ORCID: 0000-0003-4353-9893
  • VIAF ID: 163661613
  • Occupation: Ekonometrycy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 2003104348

Uniwersytet Łódzki.