Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Wpływ modyfikacji składu surowcowego, aglomeracji i powlekania napoju kakaowego w proszku na właściwości fizyczne, chemiczne, zdrowotne i sensoryczne / Jolanta Kowalska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Rozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; 438Publication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013.Description: 131 s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788375834857
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 154138 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000128162
Total holds: 0

Bibliogr. s. 119-129.

Streszcz. ang.