Baner ze zdjęciem biblioteki

Charakterystyka i ocena technologicznej przydatności termobakteriologicznych sprawdzianów pasteryzacji konserw mięsnych / Jacek Wojciechowski.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English, Russian Series: Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Rozprawy Naukowe ; Z. 101Publication details: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 1980.Description: 52 s. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
NUKAT: xx001708880Inne nry kontrolne: (OCoLC)750588579
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 163612 (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000128252
Total holds: 0

Bibliogr. s. 47-50.