Baner ze zdjęciem biblioteki

Oddziaływanie różnych metod ogrzewania oraz chłodniczego przechowywania na utlenianie się lipidów w podstawowych częściach tuszek kurcząt / Jan Pikul.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English, Russian Series: Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Rozprawy Naukowe ; Z. 175Publication details: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 1988.Description: 73, [1] s. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s):
Total holds: 0

Bibliogr. s. 62-71.

Pikul, Jan
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Substancje tłuszczowe jadalne.
  • Associated group: Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2008034391

  • Associated group: Akademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego (Poznań).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 98065631

  • Associated group: University of Illinois (1966- ).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2009061636

  • VIAF ID: 77873133
  • Occupation: Nauczyciele akademiccy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050877

  • Occupation: Naukowcy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 98051060