Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ warunków blanszowania i konwekcyjnego suszenia na kształtowanie się wskaźników technologicznych i energetycznych w produkcji wybranych spożywczych suszów ziemniaczanych / Alojzy Domagała.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English, Russian Series: Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Rozprawy Naukowe ; z. 179Publication details: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 1988.Description: 84 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 163689 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000126987
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 061958 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000018820
Total holds: 0

Bibliogr. s. 76-82.