Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Wpływ stopnia dojrzałości i struktury kolb kukurydzy na plony i jakość uzyskanej z nich kiszonki / Tadeusz Michalski.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski, rosyjski Serie: Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Rozprawy Naukowe ; z. 194Szczegóły wydania: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 1990.Opis: 81 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 163704 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000125815
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 73-80.

Streszcz. ang., ros.