Baner ze zdjęciem biblioteki

Termodynamiczna i mechaniczna charakterystyka kleikowania i retrogradacji skrobi w ziarnie pszenicy i ziemniakach / Tomasz Jankowski.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English, Russian Series: Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Rozprawy Naukowe ; z. 204Publication details: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 1990.Description: 56 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 163713 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000125827
Total holds: 0

Bibliogr. s. 48-53.

Streszcz. ang., ros.

Jankowski, Tomasz.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Biotechnologia.
  • Field of activity: Mikrobiologia.
  • Field of activity: Żywność.
  • Associated group: Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań). Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2012030347

  • Associated group: Akademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego (Poznań). Wydział Technologii Żywności.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 01072705

  • VIAF ID: 249716877
  • Occupation: Nauczyciele akademiccy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050877