Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Ogólna technologia żywności / pod red. Elżbiety Dłużewskiej i Krzysztofa Leszczyńskiego.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013.Description: 178, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788375834802
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sa 02 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000130648
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ M 15 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000133528
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 154167 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000128293
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Leszczyński, Krzysztof
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 315231695