Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Oddziaływanie różnych metod obróbki ziarna żyta i pszenżyta jako składników pasz na wybrane wyróżniki ich wartości żywieniowej / Zbigniew Czarnecki.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Serie: Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Rozprawy Naukowe ; z. 242Szczegóły wydania: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 1993.Opis: 54 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Tematy:

Bibliogr. s. 46-52.

Streszcz. ang.

Czarnecki, Zbigniew
  • Obszar działalności: Nauczanie akademickie.
  • Obszar działalności: Agronomia.
  • Obszar działalności: Łąki.
  • Obszar działalności: Rolnictwo.
  • Powiązana grupa: Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin). Wydział Agrobioinżynierii.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/n 2013017592

  • ORCID: 0000-0002-6210-6367
  • VIAF ID: 183145066459966590266
  • Zawód: Nauczyciele akademiccy.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050877