Developments in meat science. 1 / ed. by Ralston Lawrie.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 0853348669
Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Notes | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 99464 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL | Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. | 1000125883 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 164106 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | 2 | Available | 1000129748 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn WL Close shelf browser (Hides shelf browser)
99463 II Developments in sweeteners. 1 / | 99464 II Developments in meat science. 3 / | 99464 II Developments in meat science. 4 / | 99464 II Developments in meat science. 1 / | 99465 II Bäume in der Stadt / | 99466 II Biologie der Kulturlandschaft : eine Einführung / | 99467 II Fundamentals of sensory physiology / |
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.