Technologia i analiza tłuszczów jadalnych / Antoni Rutkowski, Krzysztof Krygier.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mu 04 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000136605 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 99769 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu | 1000128575 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 99770 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu | 1000128576 |
Liczba zamówień: 0
Przeglądanie Biblioteka Główna URK półki, Lokalizacja półki: Czytelnia WTŻ Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Bibliogr. s. 285-286.
Podręcznik jest przeznaczony dla studentów akademii rolniczych.