Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Wszystko o kaczce : kulinaria i kulturalia / [oprac. red. Edward Gigilewicz, Krystyna Ziejewska ; aut. tekstów Edward Gigilewicz et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Krajowy Związek Grup Producentów Rolnych - Izba Gospodarcza, 2013.Description: 96 s. : il. ; 17x23 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788393297252
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Ng 135 (Browse shelf(Opens below)) 2 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000158118
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 133390 I (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000128902
Total holds: 0

Bibliogr. s. 95.