The microbiological safety and quality of food. Vol. 2 / ed. by Barbara M. Lund, Tony C. Baird-Parker, Grahame W. Gould.
Material type:
- 0834213230
Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 118547 III (Browse shelf(Opens below)) | Vol. 2 | 1 | Checked out | 09.10.2028 | 1000039850 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
118544 III Environmental microbe-metal interactions / | 118545 III Międzynarodowe przepisy oceny nasion : 1999 / | 118547 III The microbiological safety and quality of food. Vol. 1 / | 118547 III The microbiological safety and quality of food. Vol. 2 / | 118549 III Akwarystyka : poradnik / | 118550 III Zbiór zadań z teorii mechanizmów / | 118551 III Ekonometria w zarysie : jednorównaniowe liniowe modele ekonometryczne / |
Indeks.
Spis treści również dla vol. 1.
Bibliogr. przy rozdz.