Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Wszystko o świni i wieprzowinie : kulinaria i kulturalia / [oprac. red. Edward Gigilewicz, Krystyna Ziejewska ; aut. tekstów Andrzej Fiedoruk et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Krajowy Związek Grup Producentów Rolnych - Izba Gospodarcza, 2013.Edition: Wyd. 2Description: 112 s. : il. ; 17x23 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788393297245
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 133392 I (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000128904
Total holds: 0

Bibliogr. s. 109-110.

Publikacja sfinansowana ze środków Funduszu Promocji Mięsa Wieprzowego.