Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Bioaktywne związki polifenolowe, kwas askorbinowy i składniki mineralne występujące w owocach czterech odmian bzu czarnego (Sambucus nogra L.) / Barbara Pliszka ; Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Rozprawy i Monografie - Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie ; 192Publication details: Olsztyn : Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, 2013.Description: 89, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788372998354
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 501272 II (192) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000117276
Total holds: 0

Bibliogr. 79-87.

Streszcz. ang.