Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Usługi żywieniowe w hotelarstwie : podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa : kwalifikacja T.12.2 / Bożena Granecka-Wrzosek.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, cop. 2013.Description: 246, [1] s. : il. kolor. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788302136344
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nc 31 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000144617
Total holds: 0

Na okł.: Do nowej podstawy programowej. Reforma 2012.

Bibliogr. s. 243-244.