Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Methods in food analysis : physical, chemical, and instrumental methods of analysis / ed. by Maynard A. Joslyn.

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Food Science and TechnologyPublication details: New York ; London : Academic Press, 1970.Edition: 2nd edDescription: XIX, [3], 845 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 0123901561
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Notes Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 77880 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. 1000129634
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.