Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Wybrane zagadnienia nauki o żywności i zarządzania jakością / pod red. Mieczysława Pałasińskiego i Lesława Juszczaka.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Rolniczego, 2014.Edition: Wyd. 2 popr. i uzupDescription: 401 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788360633892
Subject(s):
Total holds: 0

Publikacja opracowana w ramach projektu "Wzmocnienie potencjału dydaktycznego Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie". Projekt realizowany w ramach Programu Opracyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet IV "Szkolnictwo wyższe i nauka", Działanie 4.3. "Wzmocnienie potencjału dydaktycznego uczelni w obszarach kluczowych w kontekście celów Strategii Europa 2020".

Bibliogr. przy rozdz.

Publikacja współfinansowana ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego.