Wybrane zagadnienia nauki o żywności i zarządzania jakością / pod red. Mieczysława Pałasińskiego i Lesława Juszczaka.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788360633892
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 154674 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000130133 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mb 39 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000131643 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mb 40 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000131644 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sb 16 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000131577 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0103618 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000131578 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0103619 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000131579 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0103620 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000131580 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0103621 (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Available | 1000131581 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0103622 (Browse shelf(Opens below)) | 6 | Available | 1000131582 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0103623 (Browse shelf(Opens below)) | 7 | Available | 1000131583 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0103624 (Browse shelf(Opens below)) | 8 | Available | 1000131584 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0103625 (Browse shelf(Opens below)) | 9 | Available | 1000131585 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Publikacja opracowana w ramach projektu "Wzmocnienie potencjału dydaktycznego Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie". Projekt realizowany w ramach Programu Opracyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet IV "Szkolnictwo wyższe i nauka", Działanie 4.3. "Wzmocnienie potencjału dydaktycznego uczelni w obszarach kluczowych w kontekście celów Strategii Europa 2020".
Bibliogr. przy rozdz.
Publikacja współfinansowana ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego.