Ser serwatkowy - Oznaczanie suchej masy (Metoda odniesienia) PN-ISO 2920 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788327527127
- PN-ISO 2920:2014-04
- Whey cheese - Determination of dry matter (Reference method) [Other title]
- Nr ujednolicony: PN-ISO 2920:2014-04
- Dostępne także w wersji elektronicznej.
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7933 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000133002 |
ICS 67.100.30.
Bibliogr. s. 7.
Dostępne także w wersji elektronicznej.
Wprowadza ISO 2920:2004, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN 10 kwietnia 2014 r.
Wprowadza ISO 2920:2004, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN 10 kwietnia 2014 r.