Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Ser serwatkowy - Oznaczanie suchej masy (Metoda odniesienia) PN-ISO 2920 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2014.Description: 7, [1] s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788327527127
Other title:
  • PN-ISO 2920:2014-04
  • Whey cheese - Determination of dry matter (Reference method) [Other title]
  • Nr ujednolicony: PN-ISO 2920:2014-04
Available additional physical forms:
  • Dostępne także w wersji elektronicznej.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-7933 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000133002
Total holds: 0

ICS 67.100.30.

Bibliogr. s. 7.

Dostępne także w wersji elektronicznej.

Wprowadza ISO 2920:2004, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN 10 kwietnia 2014 r.

Wprowadza ISO 2920:2004, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN 10 kwietnia 2014 r.

Polska.
Polska.