Baner ze zdjęciem biblioteki

Zarys chemii i technologii mleczarstwa. T. 1, Mleko surowe, mleko spożywcze, konserwy mleczne / Eugeniusz Pijanowski.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, 1971.Edition: Wyd. 2 popr. i rozszDescription: 513, [3] s. : il., err. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Other title:
  • Mleko surowe, mleko spożywcze, konserwy mleczne
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Notes Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 78428 II (Browse shelf(Opens below)) T. 1 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. 1000131933
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 78429 II (Browse shelf(Opens below)) T. 1 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. 1000131935
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeksy.

Podręcznik dla kształcenia inżynierów i magistrów technologii rolno-spożywczej w zakresie szeroko pojętej technologii i chemii mleczarstwa.

Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne.
  • Field of activity: Wydawcy.
  • VIAF ID: 125795158