Zarys chemii i technologii mleczarstwa. T. 1, Mleko surowe, mleko spożywcze, konserwy mleczne / Eugeniusz Pijanowski.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Mleko surowe, mleko spożywcze, konserwy mleczne
Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Notes | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 78428 II (Browse shelf(Opens below)) | T. 1 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL | Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. | 1000131933 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 78429 II (Browse shelf(Opens below)) | T. 1 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL | Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. | 1000131935 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz. Indeksy.
Podręcznik dla kształcenia inżynierów i magistrów technologii rolno-spożywczej w zakresie szeroko pojętej technologii i chemii mleczarstwa.