Zarys chemii i technologii mleczarstwa. T. 1, Mleko surowe, mleko spożywcze, konserwy mleczne / Eugeniusz Pijanowski.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, 1971.Edition: Wyd. 2 popr. i rozszDescription: 513, [3] s. : il., err. ; 25 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Mleko surowe, mleko spożywcze, konserwy mleczne
| Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 78428 II (Browse shelf(Opens below)) | T. 1 | 1 | Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu | 1000131933 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 78429 II (Browse shelf(Opens below)) | T. 1 | 1 | Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu | 1000131935 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz. Indeksy.
Podręcznik dla kształcenia inżynierów i magistrów technologii rolno-spożywczej w zakresie szeroko pojętej technologii i chemii mleczarstwa.
