Baner ze zdjęciem biblioteki

Zarys chemii i technologii mleczarstwa. T. 1, Mleko surowe, mleko spożywcze, konserwy mleczne / Eugeniusz Pijanowski.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, 1971.Edition: Wyd. 2 popr. i rozszDescription: 513, [3] s. : il., err. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
NUKAT: zz2007802221Inne nry kontrolne: (OCoLC)1413114076 Other title:
  • Mleko surowe, mleko spożywcze, konserwy mleczne
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 78428 II (Browse shelf(Opens below)) T. 1 1 Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu 1000131933
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 78429 II (Browse shelf(Opens below)) T. 1 1 Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu 1000131935
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeksy.

Podręcznik dla kształcenia inżynierów i magistrów technologii rolno-spożywczej w zakresie szeroko pojętej technologii i chemii mleczarstwa.

Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne.