Tłuszczowe przetwory mleczne i masło - Oznaczanie kwasowości tłuszczu (Metoda odniesienia) PN-ISO 1740 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788327530783
- PN-ISO 1740:2014-07
- Milkfat products and butter - Determination of fat acidity (Reference method) [Other title]
- Nr ujednolicony: PN-ISO 1740:2014-07
- Dostępne także w wersji elektronicznej.
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7938 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000133013 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
ICS 67.100.10 ; 100.30.
Bibliogr. s. 12.
Dostępne także w wersji elektronicznej.
Wprowadza ISO 1740:2004, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN 21 lipca 2014 r.
Wprowadza ISO 1740:2004, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN 21 lipca 2014 r.