Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii / pod red. Mirosława Słowińskiego.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2014.Description: 285 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788375835700
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sh 21 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000130656
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ M 20 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000133534
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 154754 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000130219
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.