Tłuszczowe przetwory mleczne - Oznaczanie zawartości wody - Metoda Karla Fischera PN-EN ISO 5536 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788327533128
- PN-EN ISO 5536:2013-08
- Milk fat products - Determination of water content - Karl Fischer method (ISO 5536:2009) [Other title]
- Nr ujednolicony: PN-EN ISO 5536:2013-08
- Publikacja dostępna także w wersji elektronicznej.
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7941 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000134184 |
ICS 67.100.10.
Bibliogr. s. 12.
Publikacja dostępna także w wersji elektronicznej.
Wprowadza EN ISO 5536:2013, IDT ; ISO 5536:2013, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN 7 sierpnia 2013 r.
Wprowadza EN ISO 5536:2013, IDT ; ISO 5536:2013, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN 7 sierpnia 2013 r.