Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Tłuszczowe przetwory mleczne - Oznaczanie zawartości wody - Metoda Karla Fischera PN-EN ISO 5536 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2014.Description: 2, 12 s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788327533128
Other title:
  • PN-EN ISO 5536:2013-08
  • Milk fat products - Determination of water content - Karl Fischer method (ISO 5536:2009) [Other title]
  • Nr ujednolicony: PN-EN ISO 5536:2013-08
Available additional physical forms:
  • Publikacja dostępna także w wersji elektronicznej.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-7941 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000134184
Total holds: 0

ICS 67.100.10.

Bibliogr. s. 12.

Publikacja dostępna także w wersji elektronicznej.

Wprowadza EN ISO 5536:2013, IDT ; ISO 5536:2013, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN 7 sierpnia 2013 r.

Wprowadza EN ISO 5536:2013, IDT ; ISO 5536:2013, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN 7 sierpnia 2013 r.

Polska.
Polska.