Zastosowanie ciekłego azotu do mrożenia żywności / [przewodn. kom. Stanisław Grzesiuk].
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: Russian, English Series: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie. Zeszyt Specjalny | Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie ; 178Publication details: Olsztyn : Wydawnictwo Akademii Rolniczo-Technicznej, 1978.Description: 192, [4] s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Notes | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
Serie
|
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 50703 II (178) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu | Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. | 1000132066 |
Total holds: 0
Na okł. r. wyd. 1977.
W serii gł. nr 178.
Streszcz. ros., ang.
