Żywność a bezpieczeństwo zdrowotne : komunikaty / Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, Oddział Małopolski, Wydział Technologii Żywności. Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Komitet Nauk o Żywności PAN ; red. Tomasz Tarko [et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788393700110
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sb 55 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000129920 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0103856 (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Available | 1000129921 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 154746 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000133046 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 154745 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000133047 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mb 44 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000133048 |
Total holds: 0
Indeks.