Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Technologia produkcji i bezpieczeństwo żywności / Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, Oddział Małopolski, Wydział Technologii Żywności. Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Komitet Nauk o Żywności PAN ; red. Tomasz Tarko [et al.].

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: [Kraków : Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności], 2014.Opis: 282 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788393700134
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0103853 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 4 Dostępny 1000129918
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0103854 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 5 Dostępny 1000129919
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 154748 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000133049
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 154747 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000133050
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mb 45 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000133051
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 280-282.