Technologia produkcji i bezpieczeństwo żywności / Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, Oddział Małopolski, Wydział Technologii Żywności. Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Komitet Nauk o Żywności PAN ; red. Tomasz Tarko [et al.].
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788393700134
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0103853 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 4 | Dostępny | 1000129918 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0103854 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 5 | Dostępny | 1000129919 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 154748 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000133049 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 154747 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000133050 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mb 45 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000133051 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. s. 280-282.