Właściwości produktów i surowców żywnościowych : wybrane zagadnienia / Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, Oddział Małopolski, Wydział Technologii Żywności. Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Komitet Nauk o Żywności PAN ; red. Tomasz Tarko [et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788393700127
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sc 36 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000129916 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0103852 (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Available | 1000129917 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 154750 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000133052 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 154749 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000133053 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mb 46 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000133054 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 267-268.
Streszcz. ang. i ros.