Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Właściwości produktów i surowców żywnościowych : wybrane zagadnienia / Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, Oddział Małopolski, Wydział Technologii Żywności. Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Komitet Nauk o Żywności PAN ; red. Tomasz Tarko [et al.].

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: [Kraków : Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności], 2014.Description: 268 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788393700127
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sc 36 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000129916
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0103852 (Browse shelf(Opens below)) 5 Available 1000129917
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 154750 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000133052
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 154749 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000133053
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mb 46 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000133054
Total holds: 0

Bibliogr. s. 267-268.

Streszcz. ang. i ros.