Żywność prozdrowotna : składniki i technologia / red. Janusz Czapski, Danuta Górecka.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788371607301
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sl 41 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000130670 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nf 17 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000133544 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 154888 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000133257 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia Główna Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. przy rozdz.
Wyd. publ. zostało sfinansowane z funduszy projektu "Nowa żywność bioaktywna o zaprogramowanych właściwościach prozdrowotnych", PO IG 01.01.02-00-061/09