Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Ewa Babicz-Zielińska [et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo WNT, 2012.Edition: Wyd. 6 zmDescription: 246 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788363623500
  • 9788363623340
Other title:
  • Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności
Subject(s): Online resources: Available additional physical forms:
  • Dostępna także w formie elektronicznej.
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sc 02/3 (Browse shelf(Opens below)) T. 3 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000133509
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Md 23/3 (Browse shelf(Opens below)) T. 3 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000133383
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 154895 II (Browse shelf(Opens below)) T. 3 1 Available 1000133330
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Dostępna także w formie elektronicznej.