Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Poprawa jakości i bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz poprzez mikrobiologiczną eliminację mikotoksyn fuzaryjnych / Daniela Gwiazdowska ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2014.Description: 224, [2] s. : il. ; 23 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788374177993
Subject(s):

Bibliogr. s. 177-222.

Gwiazdowska, Daniela.
  • Field of activity: Biochemia.
  • Field of activity: Biotechnologia.
  • Field of activity: Mikrobiologia.
  • Associated group: Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2009061536

  • Associated group: Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2016064734

  • ORCID: 0000-0002-0972-6225
  • VIAF ID: 249513700
  • Occupation: Nauczyciele akademiccy (kobiety).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050878

  • Occupation: Naukowcy (kobiety).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 98051078