Wybrane zagadnienia zarządzania jakością, środowiskiem oraz bezpieczeństwem i higieną pracy w ogrodnictwie : wymagania, systemy, nadzór / Eugenia Czernyszewicz.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788372592033
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO | Gb 11 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO | 1000130741 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 154937 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000133442 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0104141 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000130408 |
Akty prawne dotyczace jakości produktów ogrodniczych s. [181]-182.
Zawiera słownik pojęć.
Książka jest adresowana przede wszystkim do studentów wydziału ogrodniczego, którzy biorą udział w zajęciach z przedmiotów: zarządzanie jakością, metody i systemy zapewnienia jakości produktów ogrodniczych, zarzadzanie jakością i bezpieczeństwem żywności w produkcji podstawowej.