Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego / pod red. Piotra P. Lewickiego ; [aut.: Piotr P. Lewicki et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788379261406
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sa 11 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000130705 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 155019 II (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000130501 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Ml 29 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000130454 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
155015 II Ćwiczenia z ekofizjologii roślin : praca zbiorowa / | 155017 II Dietetyka : żywienie zdrowego i chorego człowieka / | 155018 II Ekonometria / | 155019 II Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego / | 155021 II Biologia molekularna / | 155031 II Porosty, mszaki, paprotniki / | 155032 II Proekologiczne odnawialne źródła energii / |
Bibliogr. s. 461-462. Indeks.
Dla studentów wydziałów technologii żywności i techniki rolniczej oraz specjalizujących się w zagadnieniach dotyczących aparatury przemysłu spożywczego.