Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego / pod red. Piotra P. Lewickiego ; [aut.: Piotr P. Lewicki et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo WNT, 2014.Edition: Wyd. 4, 2. dodrDescription: 467, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788379261406
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sa 11 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000130705
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 155019 II (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000130501
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Ml 29 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000130454
Total holds: 0

Bibliogr. s. 461-462. Indeks.

Dla studentów wydziałów technologii żywności i techniki rolniczej oraz specjalizujących się w zagadnieniach dotyczących aparatury przemysłu spożywczego.