Analiza żywności : wybrane metody oznaczeń jakościowych i ilościowych składników żywności / pod red. nauk. Małgorzaty Nogali-Kałuckiej.
Material type:
TextPublication details: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, cop. 2013.Edition: Wyd. 2 poprDescription: 128 s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788371606908
- 9788371605758
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0104124 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000130660 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0104123 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000133538 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 154933 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000133440 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz.
