Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Analiza żywności : wybrane metody oznaczeń jakościowych i ilościowych składników żywności / pod red. nauk. Małgorzaty Nogali-Kałuckiej.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, cop. 2013.Edition: Wyd. 2 poprDescription: 128 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788371606908
  • 9788371605758
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0104124 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000130660
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0104123 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000133538
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 154933 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000133440
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.