Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Mikrobiologia żywności : materiały do wykładów i ćwiczeń z higieny żywności pochodzenia zwierzęcego / Wacław Chmielowski.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSerie: Skrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu ; nr 260Szczegóły wydania: Wrocław : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 1982.Wydanie: Wyd. 3 poprOpis: 119 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 164569 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000130569
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 112033 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 2 Dostępny 1000109546
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 119.