Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Zanieczyszczenia żywności : źródła i oddziaływanie na organizm człowieka / Dariusz Andrejko, Mariola Andrejko.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Lublin : WUP Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2009.Description: 94 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788372591791
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sd 05 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000130668
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mh 04 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000133542
Total holds: 0

Bibliogr. s. 88-[93].

Andrejko, Dariusz.
  • Field of activity: Nauczanie akademickie.
  • Field of activity: Agrofizyka.
  • Field of activity: Inżynieria rolna.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Maszyny rolnicze.
  • Associated group: Akademia Rolnicza (Lublin). Wydział Inżynierii Produkcji.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2005039356

  • Associated group: Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin). Wydział Inżynierii Produkcji.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2010069055

  • ORCID: 0000-0001-9345-7795
  • VIAF ID: 167215376
  • Occupation: Nauczyciele akademiccy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050877

  • Occupation: Naukowcy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 98051060